Profile

Join date: Aug 24, 2022

About

Wat is het beste waterfilter voor kraan? Het antwoord hangt af van uw voorkeuren. Sommige mensen installeren graag ultraviolette filters in hun kranen, terwijl anderen de voorkeur geven aan koolstofblokfilters. De UV-stralen die door deze filters worden gebruikt, doden bacteriën, virussen en parasieten. Ze verwijderen echter geen minerale verontreinigingen en zijn daarom alleen nuttig in combinatie met een omgekeerde osmose-installatie. Kraanwaterfilters zijn meestal gemaakt van plastic of roestvrij staal, maar u kunt er ook vinden met een metalen beplating.


Zet de standaard kraan aan


Sommige kraanfilters hebben een levenslange garantie. Deze filters kunnen tot 320 liter water meegaan, wat voldoende is voor de meeste huishoudens. Voordat u echter een nieuw filter installeert, is het raadzaam eerst de koudwatertoevoer af te sluiten. De koudwaterleiding bevindt zich onder het aanrecht of in de kelder. Zodra u de klep hebt gevonden, zet u de standaardkraan aan om de druk in de koudwaterleiding te laten ontsnappen.


Koop een adapter


Sommige filters zijn via een kleine slang aan de Keukenkraan bevestigd kraan uittrekbaar. Om een ​​filter te installeren, moet je een adapter kopen die op de kraan past. U kunt er een kopen bij de fabrikant of verkoper van de filtereenheid. Bevestig vervolgens het filter aan de gootsteen en draai de moer vast. Het filter zal de normale werking van de spoelbak niet belemmeren. Het gebruik ervan betekent echter dat je wat ruimte op het aanrecht moet opofferen.


Bekijk het Culligan-kraanfilter


Als je een eenvoudig filter van hoge kwaliteit wilt, probeer dan misschien het Brita SAFF-100 kraanfilter. Het is compacter en gaat 100 liter mee. Het is ook verkrijgbaar in drie spray-opties. Als je een kraanfilter met meer functies wilt, kun je het Culligan-kraanfilter bekijken. Dit filter wordt ook geleverd met adapters. Zorg ervoor dat u elke drie maanden een vervanging koopt.


Ongeacht uw budget, u kunt uit verschillende bronnen een goed waterfilter voor uw kraan vinden. Je kunt er zelfs een online kopen. Of je nu de voorkeur geeft aan een aanrecht waterfilter of een dure, het internet heeft mogelijkheden voor ieders budget. Als u niet veel geld wilt uitgeven, kunt u een van deze waterfilters kopen voor minder dan $ 30. Je kunt er ook een kopen voor in je badkamer.


Een kraanwaterfilter kan een breed scala aan verontreinigingen verwijderen. Sommige verontreinigingen die vaak in kraanwater worden aangetroffen, zijn onder meer geneesmiddelen, micro-organismen en pesticiden. De Nationale Drinkwaterdatabase kan u helpen te identificeren welke verontreinigingen aanwezig zijn in uw kraanwater. De database wordt onderhouden door de Milieuwerkgroep. Het is eenvoudig te installeren en je kunt zelfs een gratis verzendlabel krijgen. Voor meer informatie, bezoek hun website.


De zoektocht naar het beste kraanwaterfilter is eindeloos. Nieuwere edities komen vaak met extra functies. Bluetooth-connectiviteit lijkt de golf van de toekomst te zijn, maar het is misschien een voorbijgaande fase. Het goede nieuws is dat alle beste kraanwaterfilters hun werk doen, en de resultaten zijn meestal vergelijkbaar in termen van smaak en waterzuiverheid. U moet echter uw onderzoek doen voordat u een aankoop doet.